alarmar04Modul at fáa boð á fartelefonina frá Alarmunum

Á lagur - Vørunr

Unik batteri drevet GSM røg detektor

Mobeye® GSM røg detektor alarmerer når der opstår røg ved at den indbyggede sirene hyler og der sendes en GSM rapport til de kodede kontaktpersoner. Der er ikke behov for yderligere kabler eller telefonledninger da det kører på batterier. Mobeye® GSM røgalarm kombinerer EI Electronics EI605TYC røgalarm og Mobeye® GSM-modul. SIM-kort fra hvilken som helst teleudbyder kan anvendes.

Anvendlsessteder:

Anvendes specielt de steder, hvor traditionelle røgalarmer ikke er egnede, så som ubeboede ejendome, i kældre, skure, opbevarings steder, containere, serverrum, sommer- fritidshuse, campingvogne, autocampere etc.

- Ingen unødvendig installations arbejde 
- Ingen ekstern strømforsyning
- Stand alone eller i et netværk af røg og varme detektorer
 
 
Mobeye® GSM røg detektor
En enkel og effektiv alarm
 
På steder, hvor der ikke kan anvendes røgdetektorer, kan CM2400H - Mobeye® GSM
varme detektor - tilbydes som alternativ.Varmedetektorer er beregnet til områder med høje koncentrationer af fugt, støv eller dampe, så som køkkener, badeværelser og garager.

 

Tilslutnings system

Det er muligt at forbinde røgalarm detektoren til andre røg og varme detektorer.Ved blot at placere EI RF modulet i detektorerne, kan op til 12 røg og varme-detektorer tilkobles. Kun en af disse behøver at være udstyret med GSM modul.
Så snart en af detektorerne udløses, vil alle sirener hyle og GSM modulet vil sende en SMS tekst besked, eventuelt efterfulgt af et ringe opkald.

 
Kombinationer

Mobeye® CM2400 er en kombination af EI Electronics røg detektor EI605TYC og Mobeye® GSM modul. Mobeye® CM2400-H er en kombination af EI Electronics varmedetektor EI603TYC og Mobeye® GSM modul. EI Electronics røg detektoren har et lithium batteri integreret med en levetid på op til 10 år.